آزمون آیلتس: آکادمیک (Academic) – جنرال (General Training) – لایف اسکیلز (Life Skills)

آزمون آیلتس (IELTS) مخفف International English Language Testing System است. این آزمون یکی از آزمون های استاندارد بین المللی برای ارزیابی مهارت افراد در زبان انگلیسی به شمار می رود. در مجموع سه نوع آزمون آیلتس وجود دارد که شما باید با توجه به هدفی که دارید در یکی از آنها شرکت کنید.

آزمون آیلتس: آکادمیک (Academic) - جنرال (General Training) - لایف اسکیلز (Life Skills)

انواع آزمون آیلتس

آزمون آیلتس سه نوع است:

  1. آیلتس آکادمیک (IELTS Academic)
    • برای افرادی که قصد دارند در تحصیلات خود را در یک دانشگاه انگلیسی زبان ادامه بدهند.
  2. آیلتس جنرال (IELTS General Training)
    • برای افرادی که قصد دارند به کشور های استرالیا، کانادا، نیوزلند یا انگلستان مهاجرت کنند، در محیط های کاری انگلیسی زبان کار کنند یا در دبیرستان های انگلیسی زبان تحصیل کنند.
  3. آیلتس لایف اسکیلز (IELTS Life Skills)
    • برای افرادی که قصد دارند ویزای انگلستان بگیرند یا ویزای خود را تمدید کنند.

دو نوع اول، یعنی آیلتس آکادمیک و آیلتس جنرال، بسیار شبیه هم هستند و به همین خاطر من در ادامه ابتدا به معرفی این دو نوع خواهم پرداخت. در پایان هم به سراغ آزمون Life Skills می روم.

آیلتس آکادمیک و جنرال Academic and General Training

اگر در آزمون ایلتس آکادمیک یا جنرال شرکت کنید، نمره ای بین ۱ تا ۹ خواهید گرفت که نمره ۱ نشاندهنده عدم توانایی شما در برقراری هر گونه ارتباط به زبان انگلیسی است و نمره ۹ هم نشان می دهد شما در سطح عالی و حرفه ای زبان انگلیسی قرار دارید. این دو نوع آزمون آیلتس از چهار بخش اصلی تشکیل می شوند که عبارتند از:

  • شنیداری IELTS Listening
  • درک مطلب IELTS Reading
  • نگارش IELTS Writing
  • مکالمه IELTS Speaking

بخش های Listening و Speaking آزمون های آیلتس آکادمیک و جنرال با هم فرقی ندارند. تنها تفاوت در بخش های Reading و Writing این دو آزمون است. در ادامه بطور خلاصه هر کدام از این بخش ها را معرفی می کنم.

IELTS Listening

در این بخش که مهارت شنیدن و درک مکالمه ها و سخنرانی های انگلیسی شما ارزیابی می شود، شما باید به چهار دسته سوال ۱۰ تایی گوش کنید و همزمان با گوش دادن به لیسنینگ، به سوال ها پاسخ بدهید. البته قبل از اینکه هر قسمت از لیسنینگ پخش شود، شما کمی زمان خواهید داشت تا سوال های آن قسمت را مرور کنید. برای اطلاعات بیشتر در مورد بخش لیسنینگ آزمون آیلتس لطفا به مقاله لیسنینگ IELTS مرجعه کنید:

IELTS Reading

بخش reading آزمون آیلتس از سه متن تشکیل شده است و در مجموع ۴۰ سوال از این سه متن خواهید داشت. بخش Reading آزمون های آکادمیک و جنرال با هم فرق دارند، اما این تفاوت در تعداد متون یا تعداد سوال ها نیست، بلکه در انوان متن ها و انوع و سختی سوال هاست.

اگر دوست دارید بیشتر در مورد بخش Reading  آزمون آیلتس بدانید، توصیه می کنم حتما مقاله های ریدینگ IELTS آکادمیک و ریدینگ IELTS جنرال منتشر کرده ام را مطالعه کنید. در این دو مقاله بطور کامل در مورد انواع سوال های بخش Reading آزمون های آیلتس Academic و جنرال توضیح داده ام.

IELTS Writing

در رایتینگ آیلتس شما باید در ۶۰ دقیقه دو رایتینگ بنویسید که آیلتس آنها را Task 1 و Task 2 نامگذاری کرده است. برای Task 1 شما ۲۰ دقیقه فرصت دارید تا حداقل ۱۵۰ کلمه بنویسید و برای Task 2 شما باید در ۴۰ دقیقه حداقل ۲۵۰ کلمه بنویسید. این دو  Task برای آیلتس های Academic و General متفاوت هستند و برای اینکه بهتر با آنها آشنا بشوید من در دو مقاله جدا گانه ( رایتینگ IELTS آکادمیک و رایتینگ IELTS جنرال) این دو رایتینگ را بطور مفصل و کامل معرفی کرده ام. توصیه می کنم حتما این دو مقاله را مطالعه کنید.

IELTS Speaking

بخش Speaking در آیلتس آکادمیک و جنرال مشابه است. نکته مهم در مورد آزمون اسپیکینگ این است که شما یک تا چند روز قبل یا بعد از تاریخ آزمون آیلتس خودتان باید در آزمون اسپیکینگ آیلتس شرکت کنید. Speaking آیلتس بین ۱۱ تا ۱۴ دقیقه طول می کشد و از سه قسمت تشکیل شده است. برای توضیحات بیشتر در مورد این بخش لطفاً مقاله اسپیکینگ IELTS را به دقت مطالعه کنید.

بعد از معرفی دو نوع اول از آزمون آیلتس، یعنی آزمون های Academic و General training، حالا نوبت به آیلتس Life Skills می رسد.

[gap]

آیلتس لایف اسکیلز Life Skills

آیلتس لایف اسکیلز مختص افرادی است که قصد دارند ویزای کشور انگلستان را بگیرند. مثلاً اگر شما بخواهید با فردی که مقیم انگلستان است ازدواج کنید و به همراه او به انگلستان بروید باید در آیلتس لایف اسکیلز (Life Skills) شرکت کنید. Life Skills نمره ای ندارد و اگر در این آزمون شرکت کنید یا قبول (pass) می شوید یا رد (Fail) می شوید.

این آزمون در ابتدا دو سطح A1 و B1 داشت، اما در حال حاضر سطح دیگری به نام A2 هم به آن اضافه شده است. شرکت کنندگان در آزمون لایف اسکیلز باید با توجه به انگیزه خودشان برای درخواست ویزا در یکی از این سه سطح شرکت کنند.

اگر دوست دارید در مورد این آزمون بیشتر بدانید و بفهمید شما باید در کدام سطح آزمون شرکت کنید، لطفا مقاله آیلتس لایف اسکیلز (IELTS Life Skills) را مطالعه بفرمایید و برای آمادگی بهتر جهت شرکت در آزمون لایف اسکیلز لطفاً به نمونه سوال Life Skills را مطالعه کنید.

[divide]

چطور می شود در آزمون آیلتس نمره بالا گرفت؟

باید در آزمون آیلتس شرکت کنید و خیلی دوست دارید نمره خیلی خوبی بگیرید؟ پیشنهاد می کنم سری به صفحه کلاس آیلتس من بزنید. این کلاس ها هم به صورت آنلاین و هم به صورت حضوری برگزار می شوند، پس، از هر کجای ایران و جهان که هستید می توانید در این دوره های کاربردی آیلتس شرکت کنید.

[button color=”custom” link=”https://zabanplus.com/ielts-class/” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” textcolor=”#ffffff” texthcolor=”#ffffff” bgcolor=”#078661″ hoverbg=”#f44336″ radius=”5″]توضیحات دوره آیلتس (حتما بخوانید!)[/button]

[gap]

مدیر و مدرس وبسایت آموزش زبان انگلیسی زبان پلاس ( کلاس ها | آموزش های ویدیویی)

این نوشته را با دوستانتان به اشتراک بگذارید:​
تلگرام
واتس اپ
اسکاپ
لینکدین
ایمیل
بذار پرینتش کنم برای خودم!
دیدگاه های این مقاله

11 در مورد “آزمون آیلتس: آکادمیک (Academic) – جنرال (General Training) – لایف اسکیلز (Life Skills)”

  1. سلام خستع نباشین
    فرمودین ایلتس اکادامیک برای ادامه تحصیل هست و جنرال برای مهاجرت….بنظر شما کسی که تمایل ب هم تحصیل و اقامت دایم را داشتع باشد باید کدام نوع از ایلس را دارا باشد؟

    1. سلام.
      پیشنهاد م یکنم اول آکادمیک کار کنید. بعد از اینکه برای آکادمیک آماده شدید می تونید به راحتی با یه مقدار کار کم روی تفاوت های جنرال، برید و آزمون جنرال رو شرکت کنید. برعکسش کمی سخت تر هست. در کل افرادی که هر نمره ای در آزمون ایلتس آکادمیک دارن می تونن به راحتی همون نمره و حتی بالاتر (که احتمال بالاتر بودنش خیلی خیلی بیشتره!) رو در آزمون General بیارن.
      موفق باشید.

  2. سلام جناب قایمی نژاد خسته نباشید
    من کتاب تکتیکس فور لیسنینگ رو تا جلدdevelopingخوندم الان دنبال کتابی میگردم که ساختار لیسنینگ ایلتس رو داشته باشه منتها به سطحم بخوره (تقریبا اینتر هستم ) ولی نمیدونم چه کتابی خوبه؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

      1. یعنی listen here سوالاتش مثل سوالات آیلتس هستش ؟
        همون ساختار رو داره؟

      2. سلام.
        ببینید اگر می خواهید دقیقاً سوال های آزمون آیلتس رو تمرین کنید، می تونید از کتاب های آیلتس کمبریج استفاده کنید. مثلاً با شماره های زیر هفت تمرین کنید و و با کتاب های بعد از هفت هم تست بزنید. البته کتاب هایی مثل IELTS Objective هم هستن که می تونید در سطوح مختلفی نمونه سوال های مشابه آیلتس رو ببینید.
        موفق باشید.

  3. من ۵۰۴و ۴۰۰ لغت ضروری برای تافل کامل یاد گرفتم…در این صورت برای تقویت لغتم از چه کتابی شروع کنم؟؟
    خیلی ممنون بابت کمکتون

  4. سلام اقای قائمی نژاد وقتتون بخیر
    من از مهر ارشدم شروع میشه..میخوام تا ارشدم تموم بشه توی این دو سال سطح زبان بیارم بالا..بعد کلاس و بعد ازمون بدم
    برای سطح pre ilts چه کتابای خوبه؟؟
    بنظر شما با چه کتابایی شروع کنم؟؟
    فعلا کتاب grammer in use. ابی رنگ گرفتم و شروع کردم چند درس اولش خوندم و سه تا کتاب tactice for listening گرفتم ولی هنوز شروع نکردم

    1. سلام. برای گرامر و لیسنینگ کتاب های خوبی رو انتخاب کردید. برای لغت می تونید از کتاب های Oxford Word Skills شروع کنید و بعد به سراغ سطوح ELementary و Intermediate کتاب های Vocabulary که نویسنده اون B.J.Thomas هست برید. این دو کتاب برای ساخت دامنه لغات موضوعی که برای آیلتس بسیار مهم هست فوق العاده هستن. با توجه به زمانی که دارید می تونید خیلی خوب دامنه لغت خودتون رو بکشید بالا. برای ریدینگ هم می تونید از کتاب های Select Reading استفاده کنید. البته توصیه می کنم اول کمی روی دامنه لغت خودتون کار کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا